Winkel

Stichting Blaas de bazuin heeft diverse unieke publicaties die u via onze website kunt bestellen. Gebruik voor uw bestelling het formulier onderaan deze pagina.

Boek
Raakt het u allen niet, voorbijgangers?

Een boek met 80 pagina’s over de Shoah (Holocaust) in Bijbels licht. Het gaat over de dood van zes miljoen Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog (1939-1945). Het boek is geschikt voor persoonlijk gebruik Bijbelstudies en gebedskringen. Bezin en verootmoedig je. Maar bid vooral!

€ 5,00
(verzendkosten € 3,50)

 

 

Bloed aan onze handen

Bloed aan onze handen (264 pagina’s) geeft precies weer waarom er verootmoediging en schuldbelijdenis nodig is ten aanzien van het Joodse volk. Jan Willem van der Hoeven las het boek en zei:

“Van alle boeken die er over Israël geschreven zijn, is ‘Bloed aan onze handen’ van Dr. Michael Brown één van de indringendste die ik ooit gelezen heb. Hij heeft het onder tranen geschreven en dat is in sommige hoofdstukken duidelijk merkbaar. De diepe bewogenheid die uit het boek spreekt, heeft inmiddels veel christenen diep aangegrepen. Het Hebreeuwse spreekwoord zegt: “Ma she yotse mehalev nichnes et halev: ‘Wat uit het hart komt, vindt zijn weg tot het hart’.

€ 12,50
(verzendkosten € 4,00)

Avinu Shebashamayim

Een prachtige cd vol joodse muziek, met een hoofdrol voor de warme waldhoorn. Het Tehilla Ensemble is een Nederlands initiatief van professionele muzikanten die hun liefde voor Israël delen. In het boekje staan de liederen toegelicht zodat u weet waarom het nummer gekozen is. Ruim 50 minuten muziek.

€ 14,00

(verzendkosten € 2,50)

 

 

  Ja, ik wil graag een bestelling plaatsen. Hieronder geef ik aan welke aantallen ik per artikel wil:

  Het boek "Raakt het u allen niet?"
  Aantal:

  Het boek "Bloed aan onze handen"
  Aantal:

  Cd Tehilla Ensemble
  Aantal:

  Vul uw gegevens hieronder in en druk op verzenden. U ontvangt dan van ons een bericht met het totaalbedrag en de verzendkosten, plus de wijze van betalen. Na ontvangst van uw betaling versturen we de bestelling.